X

Mérnöki tanácsadás, energetikai szakértés

Választ nyújtunk a „Hogyan lehet minimalizálni az energiaköltségünket?”, vagy a „Mivel fűtsünk?”, vagy a „Hogyan korszerűsítsem a régi házamat?” kérdésekre….

Energetikai koncepció kialakítása, megvalósíthatósági tanulmányok készítése

Kitaláljuk az optimális energiahatékonysági és megújuló energiabázisú megoldásokat, majd elkészítjük a döntés előkészítő elő-megvalósítási, illetve a pályázati és/vagy hitelintézeti források elnyeréséhez szükséges részletes megvalósíthatósági tanulmányokat.

Engedélyezési és kiviteli tervezés

Elkészítjük energiahatékonysági projekt koncepciójának engedélyezési- és/vagy tendertervét, valamint összeállítjuk teljes körű kivitelezési tervdokumentációját.

Generál-kivitelezés, üzemeltetés

„Kulcsrakészen” megépítjük és üzembe helyezzük engedélyezett energiahatékonysági és/vagy megújuló energiaforrások hasznosítását célzó beruházását kiviteli fővállalkozásunk keretében. Közös megállapodás alapján vállalkozunk az átadott energetikai rendszer (elsősorban geotermikus és biomassza – vagy kombinált - projektek esetében) komplex üzemeltetésére, vagy szakmai felügyeletére, karbantartására.

Rendezvényszervezés, interaktív szórakoztatás

Szakmai bemutatókon, fórumokon, konferenciákon mutatjuk be az energiahatékonysági technológiákat és a helyi energiaforrások hasznosítási lehetőségeit. Üzemi tapasztalatok és eredmények megismerése céljából, mintául szolgáló önkormányzatokhoz, minta házakhoz, működő projektekhez szervezünk szakmai kirándulásokat, üzemlátogatásokat.
2007

Alapítás éve

12

Projektek száma

8

Partnerek száma

10

Elégedett ügyfelek